Hvorfor bruke WordPress? 10 grunner til hvorfor det er perfekt for din bedrift

Hvorfør bør jeg bruke WordPress for å lage min bedriftsnettside? Fordi WordPress er et solid verktøy for å bygge nettsider, dette åpne innholdsbehandlingssystemet (CMS) brukes av noen av de største merkevarene i verden.

WordPress ble lansert først i 2003, og har i løpet av den korte tiden vokst til å bli verdens mest populære innholsbehandlingssystem. Over 74 millioner nettsider av et bredt spekter av typer og størrelser er bygd på et WordPress-system. Visste du at WordPress blir brukt av 26% av alle verdens nettsider? Dette innholdsbehandlingssystemet har raskt blitt en favoritt blant web-utviklere på grunn av enkelheten og styrken den tilfører.

 

  1. Søkemotorvennlig

Allerede ved et opprettelsen av et nytt WordPress-nettsted er nettsiden SEO-vennlig. Populære søkemotorer, som Google og Bing, har en tendens til å fremheve WordPress-nettsider høyere enn sider som ikke er bygget på WordPress. Dette er fordi innholdsbehandlingssystemet som utgjør WordPress gjør det enkelt for søkemotorer å behandle innholdet på nettsiden.

 

  1. Fleksibilitet

Hva enn du ønsker å bruke nettsiden din til, kan WordPress sørge for at det er mulig. WordPress er et fleksibelt system som kan bygge bedriftsnettsider, personlig blogg eller komplekse nettbutikker, kun ved hjelp av tilleggsprogramvare.

 

  1. Sikkerhet

WordPress er godt likt av utviklere på grunn av gode sikkerhetstiltak mot hackere. WordPress-staben oppdaterer kontinuerlig systemet for å opprettholde sikkerheten mot fiendtlige inntrengere. Ved at tilleggsprogramvare må gjennom en sertifiseringsprosess for å bli tilgjengelig gjennom det offisielle WordPress-markedet, blir sikkerheten ytterligere opprettholdt mot enkle sikkerhetsbrudd.

 

  1. Mobilvennlig

Google straffer nettsider som ikke er mobilvennlig og setter disse lavere på søkeresultater. Med WordPress trenger du ikke å overhale hele nettsiden for å gjøre den tilgjengelig for nettbrett og mobiltelefoner, siden de fleste temaer er automatisk responsive. WordPress har også funksjoner som gjør det enkelt å redigere mobilvisningen i utviklingen av nettsider.

 

  1. Enkel å bruke

En annen grunn for at folk elsker å bruke WordPress er på grunn av enkelheten. Innholdsbehandlingssystemet er brukervennlig og veldig enkel for nye brukere å lære. I tillegg til at systemet er veldig intuitivt satt opp.

 

  1. Mange kilder til hjelp

Det er enorme mengder med teknisk hjelp å finne på nett, med et enkelt Google søk + problemet som oppstår ved bruk av WordPress, tar det ikke lang tid før du finner et hjelpsomt svar. Enda bedre, WordPress-forumet gir brukere muligheten til å hjelpe hverandre, altså et veldig interaktivt samfunn.

 

  1. Store merkevarer bruker det også

WordPress brukes av noen av verdens største merkevarer med millioner av sidevisninger per dag. Eksempler er Mashable, Nasa, Mozilla, Coca Cola, Wall Street Journal og mange flere. Dette gir WordPress god anerkjennelse som er seriøs bedriftsløsning.

 

  1. Integrasjon

WordPress integrerer med mange populære tredjeparts-plattformer for å gjøre nettsiden din enda mer moderne. Det er en rekke tilleggsprogrammer som gjør det enkelt å sende ut e-post-kampanjer og nyhetsbrev, samt programmer som gjør det mulig å akseptere betalinger via en nettbutikk. Det finnes tilleggsprogrammer for enhver funksjon man måtte ønske.

 

  1. Kapasitet til flere brukere

Dersom du ikke har planer om å kjøre nettsiden alene, gjør WordPress det enkelt å tilegne ulike roller til forskjellige personer. Eksempler på roller gitt av standarder fra WordPress er: Admin, Redaktør, Forfatter, Bidragsyter og Abonnent.

 

  1. WordPress blir stadig bedre

Takket være løsningen av åpen kildekode for WordPress, blir systemet stadig forbedret av innovative utviklere. Uavhengig om det er WordPress-staben som legger til nye løsninger, vil utviklere komme opp med nye tilleggsprogrammer og nye løsninger for å tilpasse din side.

 

Oppsummering

Som du kan se, WordPress kan brukes til både personlig og kommersielt formål, og det er lite du ikke kan gjøre med dette solide systemet. Hvis du ikke allerede bruker WordPress, har du 10 gode grunner ovenfor til å gi deg insentiver til å bytte til WordPress.

Relaterte nyheter