Test din hjemmeside i dag!

I en stadig hardere konkurranse er det viktig å ikke skille seg ut negativt. Lav hastighet til nettsiden og liten mobilvennlighet er de vanligste faktorene til at folk går ut av nettsiden din. For å teste disse parameterne har jeg utformet en hjemmeside-test der du kan sjekke hvordan din nettside fungerer.

Hjemmeside-testen

Løwe Design tilbyr en hjemmesidetest – der du får testet mobiltilpasning, hastighet og synlighet. Resultatet du får i rapporten (0-100) baserer seg på parameterne nettsidens ytelse og responsivitet – og tiltak du kan utføre for å øke hastigheten og mobilvennligheten til nettsiden. Rapporten bryter hovedkategoriene nettsidens ytelse og responsivitet ned i underparametre hvor hver enkelt parameter kan påvirke sluttresultatet. Forklaring på viktige parametre i testen:

  • Tid til interaktiv: uttrykker hvor lang tid det tar før siden blir helt interaktiv.
  • Hastighetsindeks: viser hvor raskt innhold på en side blir synlig.
  • Første prosessor ledig: markerer den første gangen sidens hovedtråd er stille nok til å klare å håndtere inndata.
  • Størst mulige FID: den potensielle første inndataforsinkelen som brukerene dine kan oppleve, er varigheten av den lengste oppgaven.

 

Godt førsteinntrykk på nett er essensielt

Førsteinntrykk er en avgjørende del på internett. Dine kunder, lesere og nettside-besøkere gjør seg opp en umiddelbar mening om deg og din bedrift. Dersom nettsiden laster raskt inn, du har umiddelbart gjort et godt førsteinntrykk. Dette er en enkel seier for brukeropplevelsen.

 

En treg nettside på andre siden, reduserer troverdigheten til nettsiden og bedriften. Det er imidlertidig vanskelig å snu et negativt førsteinntrykk. 79% av internetthandlere sier de ikke vil gå tilbake på en side hvis de har hatt trøbbel med innlastingshastigheten.

 

Nettsidehastighet påvirker Googles søkeresultater

Google elsker hastighet. «Vi streber etter å gjøre hele internettet raskt» – Google

Google presenterte i 2010 at nettsidehastigheten påvirker søkeresultatene til nettsiden. For en bedrift er synlighet og søkeresultater på Google en viktig ressurs for å generere salg og kunder.

 

Hastighet betyr noe. Den påvirker brukeropplevelsen, påvirker søkeresultatene og potensielle salg. Ikke bli forbigått på grunn av enkle tiltak du kunne ha gjennomført. Sjekk din hjemmeside i dag – helt gratis!

Relaterte nyheter