Navigate back to the homepage

Kontakt

Visittkort - Ntention

May 18th, 2020

Prosjektbeskrivelse

Oppgaven for dette prosjektet var å utforme design for visittkort for den norske oppstartsbedriften Ntention. Ntention arbeider med innovativ teknologi innen menneske-maskin-interaksjon og det er nettopp denne kommunikasjonen som skulle være fremtredende i designet av visittkort. Andre viktige nøkkelknagger for designet er mystisk, enkel og profesjonell.

Om Ntention

Ntention er et norsk teknologiselskap med utspring fra NTNU i Trondheim. Selskapet utvikler systemer for å gjøre interaksjon og kommunikasjon med maskiner enklere og mer intuitivt. På kort tid har selskapet utviklet banebrytende teknologi for bruk av naturlige håndbevegelser i VR for byggebransjen/eiendomsbransjen og har et pågående forskningsprosjekt med NASA-partnere for utvikling av interaksjonssystemer i romdrakter. Denne teknologien lar deg naturlig kontrollere maskiner og stadig bli mer menneskelig.

Capturing human intent
Visittkort mørkt Ntention

Subtilt og progressivt

Designet inneholder kontinuerlige linjer og forbindelser som symboliserer handling og utvikling. En representasjon av konsekvent forbedring og utvikling for å virkelig forstå menneskelig intensjon og oversette dette til maskinkommandoer. Forbindelsen til det menneskelige sinnet er eksemplifisert gjennom en menneskeliknende hodekontur som er bygd opp de samme linjene. Med enkle designelementer og lite turbulens, uttrykker designet visjonen om intuitiv menneske-maskin-interaksjon.

Visittkort lyst Ntention

Personlig og signert

Med individuell kontaktinformasjon og et portrett av hver enkelt ansatt vil visittkortet ikke bare representere selskapet, men også hvert enkelt individ. Ved at hver enkelt ansatt konstanterer sin stemme gjennom merkevaren vil identiteten styrke profesjonalitet, integritet og troverdighet.

Visittkort lyst Ntention

Utforsk liknende prosjekter

Visuell identitet - Oakpi

Komplett visuell identitet for en norsk gründerkonferanse i Trondheim.

March 17th, 2020

Visuell identitet - CEC19

Komplett visuell identitet for en norsk gründerkonferanse i Trondheim.

February 6th, 2020
2020 © Løwe Design. Alle rettigheter bevart.
Link to $https://twitter.com/VegardLoeweLink to $https://www.behance.net/VegardLoeweLink to $mailto:vegard@lowedesign.noLink to $https://www.linkedin.com/in/vegard-lowe/Link to $https://dribbble.com/Vegardloewe