Navigate back to the homepage

Kontakt

Visuell identitet - Oakpi

March 17th, 2020

Prosjektbeskrivelse

Oppgaven for dette prosjektet var å utforme en komplett visuell merkevareidentitet for en internasjonal nettbutikk som spesialiserer seg på tilbehør for Apple Watch. Viktige kjernekarakteristikker for merkevaren er kvalitet, åpenhet og harmoni.

Om Oakpi

Oakpi er en nettbutikk som sikter på å bli en utfordrer til Apple Watch-tilbehør markedet. Originalt Apple Watch-tilbehør er overpriset og kundene betaler store summer kun for merkevaren. Du kan enkelt produsere de samme produktene med eksakt det samme materialet til en signifikant lavere kostnad. Denne tankegangen er fundamentet i Oakpis visjon. Ved å tilby høykvalitetsprodukter til en rimelig pris spiller Oakpi på kundens lag.

Oakpi

Logodesign

Det ble utformet en stilren logo som uttrykker eksklusiviteten til merkevaren.

Oakpi Logo circle
Oakpi Logo
Oakpi

Nettside

Identiteten ble videreført til utrykket i alle deler av nettsiden. Alt fra komponenter til animasjoner ivaretar kvaliteten i merkevaren.

Oakpi nettside
Oakpi nettside

Utforsk liknende prosjekter

Visuell identitet - CEC19

Komplett visuell identitet for en norsk gründerkonferanse i Trondheim.

February 6th, 2020

Visuell identitet - Økonomibloggen

Leken og engasjerende visuell identitet for et norsk bloggnettsted innen økonomi.

November 2nd, 2019
2020 © Løwe Design. Alle rettigheter bevart.
Link to $https://twitter.com/VegardLoeweLink to $https://www.behance.net/VegardLoeweLink to $mailto:vegard@lowedesign.noLink to $https://www.linkedin.com/in/vegard-lowe/Link to $https://dribbble.com/Vegardloewe