Navigate back to the homepage

Kontakt

Visuell identitet - Økonomibloggen

November 2nd, 2019

Prosjektbeskrivelse

Oppgaven for dette prosjektet var å utforme en komplett visuell merkevareidentitet for en norsk nettbasert økonomiblogg. Identiteten består av logodesign, fargepalett, typografi og designelementer for bruk i sosiale medier. I tillegg ble det designet og utviklet et nettsted som er et samlested for alle artikler fra Økonomibloggen. Det var særlig viktig å få frem økonomiske begrep på en visuell måte slik at artiklene oppleves lettleste og engasjerende.

Om Økonomibloggen

Økonomibloggen er et nyoppstartet nettsted innen økonomi. Nettstedet har som mål å hjelpe deg forstå komplekse finansielle konsepter, forbedre investerings-ferdigheter, og å lære deg å håndtere penger i det hverdagslige livet. Artiklene som blir publisert på bloggen er innenfor feltene personlig økonomi, finans og innovasjon.

Tilgjengeliggjøring av økonomifaget

Økonomi og økonomiske begrep omgir en stadig i livet og det er avgjørende å forstå disse for å ta gode beslutninger. Med et hav av økonomi-nettsteder, artikkelserier, podcaster og nyhetskilder med et ekstremt faglig og tungt språk, vil Økonomibloggen forsøke å utfordre de etablerte rammene. Bloggen har som mål å åpne opp for den gjennomsnittlige nordmannen til å lese økonomirelaterte artikler for å enten lære økonomiske begrep eller få oversikt over økonomiske prosesser.

Økonomibloggen
Økonomibloggen

Logodesign

Det ble utformet en merkevareidentitet med logo som uttrykker formidling, kompetanse og økonomi. Logodesignet kombinerer derfor elementene hånd, hjerne og mynter for å uttrykke dette budskapet.

Økonomibloggen
Økonomibloggen

Utforsk liknende prosjekter

Nettside - Marketin

Intuitiv brukeropplevelse med integrerte salgstuneller for optimalisert nettsidestruktur.

February 14th, 2019

Roll-up design - Arveng Tech...

Fremtredende og synlige reklameartikler for arrangementer og konferanser.

December 3rd, 2018
2020 © Løwe Design. Alle rettigheter bevart.
Link to $https://twitter.com/VegardLoeweLink to $https://www.behance.net/VegardLoeweLink to $mailto:vegard@lowedesign.noLink to $https://www.linkedin.com/in/vegard-lowe/Link to $https://dribbble.com/Vegardloewe